Andreea Di Rosa a absolvit facultatea de arhitectura Seconda Universita di Napoli din Napoli, Italia, unde mai apoi a fost asistent universitar, fiind responsabil pentru cursul de proiectare parametrica.
Andrea a fost unul din asociatii biroului de arhitectura BdueD Architetti din Napoli, specializati in realizarea proiectelor rezidentiale de lux. Dupa care s-a mutat in Londra, Marea Britanie, unde alaturi de echipa biroului Design International a lucrat la proiecte mari in Oman, India, Rusia si Tunisia.

Andreea Mocan a absolvit facultatea de arhitectura Robert Gordon University din Aberdeen, Scotia, dupa care a urmat programul de master in arhitectura la Sint-Lucas School of Architecture din Bruxelles, Belgia.
Andreea a lucrat in birouri internationale in Barcelona, Spania, cu echipa Miralles Tagliabue si in Londra, Marea Britania alaturi de echipa Design International. In aceste birouri Andreea a participat la proiecte mari in Serbia si Italia si concursuri internationale cum ar fi Milan Expo 2015 si Dubai Expo 2020.

Studio A este un birou de arhitectură și design fondat în 2019 de Andreea Mocan și Andrea Di Rosa în Cluj Napoca, România.

Activitatea curentă a biroului cuprinde proiectarea de arhitectură (case familiale), amenajări interioare (apartamente, case familiale, spații de birouri, spații comerciale) și design de obiect.

În toate proiectele noastre, lucrăm îndeaproape cu clientul să înțelegem cât mai bine necesitățile și dorințele sale și să le traducem în realitate. Implicarea noastră în proiect începe de la prima discuție, primele schițe și continuă până la executarea proiectului.
Studio de arhitectura si design | Studio A | Strada Nasaud 22, Cluj-Napoca, Romania | +40747578823
© 2022 Copyright Studio A